Milaan: Laatste dag (5)

De laatste dag... Uit de kamer voor 11u, maar we laten onze bagage achter de receptie staan. Onze vlucht is toch maar tegen 18u50 dus nog tijd genoeg om te doen wat we nog niet gedaan hebben... Een museum bezoeken, het Palazzo Morando Costume Moda Imagine. De naam doet al vermoeden dat het om moderne mode gaat...
Read More

Milaan: dag 4

Milaan dag 4... Corso Buenos Aires. 1,2 km winkelstraat met 350 shops van RTW-fashion. Met uiteraard ook de gekende winkels zoals H&M,... Heb ook een foto toegevoegd van een super mooie gevel, vooral kleurrijk... Natuurlijk ik ben niet enkel gekomen om te winkelen, hoe kunnen we zeggen dat we Milaan anders 'gezien' hebben!
Read More

Milaan: dag 2

Dag 2 Milaan... Super goed geslapen in mijn kamer. Qua accomodatie heb ik alvast niets negatiefs op te merken. Na een ontbijtje van pannekoeken met siroop en blauwe besjes ga ik er weer tegenaan. Wat anders te doen dan naast het bezichtigen, dan shoppen... What else !?
Read More

Milaan: dag 1

Hallo iedereen, ik heb gekozen voor een vijfdaagse citytrip naar Milaan, omdat deze modestad al jaar en dag op mijn bucket-list staat. Vroeger al wel in Italiƫ geweest toen ik tiener was maar toen was het enkel Firenze, Vente Miglia.. Rome staat er ook nog op, maar first things first... Een vlucht van 1uur en 15 minuten ongeveer, met SN Brussels Airlines, met aankomst in Linate Airport.
Read More