Olivia Stas: Kleur- stijl & imagostyliste

Al meer dan 20 jaar gepassioneerd door mode en styling. Na enige verkoopervaring ben ik in 2017 de weg naar zelfstandigheid ingeslagen als kleur- stijl- en imago-styliste.

Ik houd van een persoonlijke aanpak, jouw look en feel aanpassen aan het imago dat je wil uitstralen. Welke kleurenkeuze het beste bij jou en je levenssituatie aansluit.

Sinds september 2018 ben  ik eveneens Friendtex/ONCE consulente. Prachtig Deens design kleding voor modebewuste dames. Samen met 600 stylisten over gans Europa. Dit via homeshop, homeparty, private fitting in een huiselijke sfeer en ook via webshop.

Neem gerust al een kijkje op mijn social media…

IMG_3014
fullsizeoutput_20b6

Kleur- stijlconsulente

Samen kunnen we jouw kleur- en stijltype bepalen.

Kleur is zo belangrijk en dat draag je ook je hele leven met je mee. Het maakt niet uit of je 20 of 90 bent. Stijl daarentegen verandert wel naarmate je ouder wordt.

‘Fashions fade, style is eternal’ – Yves Saint Laurent

Ik sta je ook bij, net zoals ik mijn eigen moeder, zus,… zou adviseren. Eerlijkheid duurt het langst en is een win-win voor jou zowel als voor mij. Buy less, choose well is mijn motto.

Uiteraard kan ik indien gewenst, op een ‘shoppingspree’ gaan met jou, en ook zonder jou, voor jou, moest je té weinig tijd hebben om te winkelen.

Maak een afspraak en laat jezelf lekker in de watten leggen bij mij!

Imagoconsulente

Pas je kleding aan, aan het imago dat je wenst uit te stralen.

Heb je een congres, moet je tientallen of zelfs honderd mensen toespreken?

Ga je eten met vriendinnen, ga je op citytrip?

Wat ook de gelegenheid mag zijn, ik zal jou met veel plezier bijstaan bij je kledingkeuze.

Weet je ook dat zelfs één kleine touch een hele outfit kan doen veranderen van casual overdag naar casual chic voor ’s avonds?

Maak een afspraak en ik laat mijn tips op je los!

Ik wil kennismaken met Olivia!